Diplomadag 2019

Diplomadag

Zo.. Het seizoen zit er op! Dit hebben we op zaterdag 29 juni afgesloten met een heuse diplomadag! De afgelopen weken werden de jeugdleden klaargestoomd, zodat iedereen zou slagen voor hun diploma.

Om 10.00 uur ging de diplomadag van start. Er waren twee groepen: de opstapjeugd en de competitiejeugd. Deze laatste groep ging op voor Deeldiploma 1, 2 én 3 en moesten voor Deeldiploma 2 zelfstandig een warming-up kunnen uitvoeren. De opstapjeugd deed onder begeleiding van Sandra de warming-up.

Uitslag

De groepen werden op verschillende onderdelen beoordeeld. Inzet en uitvoering waren belangrijk. Na alle oefeningen te hebben uitgevoerd, kon er nog kort partijtjes gespeeld worden en werden de behaalde punten bij elkaar opgeteld. Einduitslag: iedereen is geslaagd voor zijn/haar diploma! Nog even met z’n alle op de foto en als afsluiting met z’n allen een ijsje halen in de kantine. Al met al een leuke afsluiting van seizoen 2018-2019!

Nu is het tijd voor de zomerstop en in september gaan de trainingen weer beginnen. We stoppen overigens niet helemaal met badminton, want tijdens de zomermaanden kan iedereen (jeugdleden, ouders, vriendjes, vriendinnetjes, etc.) op maandagavond komen zomerbadmintonnen!

Deel deze pagina:

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.