3de Keukenhoftoernooi

Zondag 18 maart was het weer zo ver, het 3de Open Keukenhof Recreantentoernooi stond weer op onze kalender. Het was vooraf al spannend, de inschrijvingen lieten te wensen over en de toernooicommissie zag de derde editie bijna in rook opgaan. De sluiting van de inschrijfdatum werd een aantal dagen verlengd en uiteindelijk hadden we 45 inschrijvingen.

Het toernooi leek zelfs een internationaal tintje te krijgen. Er waren twee inschrijvingen van onze zuiderburen, maar uiteindelijk durfde men de strijd blijkbaar toch niet aan en kwam men zonder tegenbericht niet opdagen. De toernooicommissie (lees Jeannette) was compleet in de stress, maar gelukkig konden we rekenen op Koen en Lisanne, die heel succesvol invielen.

Er werd in de diverse klassen DD, HD en GD, categorieën D en C fanatiek strijd geleverd, de organisatie verliep weer gesmeerd, mede door onze back-up Ton van Wickeren, die ons weer heeft bijgestaan.

Om 18.45 uur was de laatste partij gespeeld en konden de prijzen verdeeld worden. Onze traditionele handdoek werd door de nummers 1 van de categorieën weer dankbaar in ontvangst genomen. Ook onze eigen leden vielen in de prijzen:
GD-C 1e prijs André van Rooyen en Safikan Goelamhaider
GD-D 1e prijs Koen van Rooyen en Lisanne Mesman
DD-D 3e prijs Lisanne Mesman en Josie Nasirkhan

Het was weer een geslaagde dag, de deelnemers kregen als presentje een zakje paaseitjes mee en bedankten ons voor de organisatie en de gezelligheid!

De foto’s zijn hier te vinden, en de uitslagen op toernooi.nl.

Op naar volgend jaar! De datum is al bekend: 17 maart 2019.

Namens de toernooicommissie,
Jeannette Mesman
Peter Bakker
Safikan Goelamhaider

Deel deze pagina:

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.