Home » Berichten » Verslag 4de Open Keukenhof Recreantentoernooi

Verslag 4de Open Keukenhof Recreantentoernooi

4de Open Keukenhof Recreantentoernooi

Na een aantal jaar afwezigheid, was het op zondag 17 maart weer tijd voor het Open Keukenhof Recreantentoernooi. De laatste editie was alweer even geleden, namelijk in 2018.

Deelnemers en categorieën

Eind december werd de inschrijving via toernooi.nl geopend. Langzaamaan kwamen er wat inschrijvingen binnen. Het zag er naar uit dat ook deze editie misschien niet door zou gaan, want de inschrijvingen lieten een beetje te wensen over. Hoe dichter we bij de sluitingsdatum kwamen, hoe meer inschrijvingen er binnen druppelden. Uiteindelijk hebben 67 mensen mee gedaan aan de 4de editie van het Open Keukenhof Recreantentoernooi.

Een week voor het toernooi kregen we helaas nog een afmelding, waardoor we een beetje in de problemen kwamen met het schema. Gelukkig waren daar Harish en Lisanne (BV Lisse) die mee wilden doen in de categorie GD-D.

Er werden wedstrijden gespeeld in de volgende categorieën:

HD-D, DD-D, GD-D, HD-E, DD-E en GD-E.

Prijsuitreiking

Om 18.00 uur was de laatste partij gespeeld en konden de prijzen verdeeld worden. De traditionele handdoek voor de nummers 1 had dit jaar plaats gemaakt voor een Dopper van een van onze sponsors: B2B Plaza (uit Noordwijkerhout). Ook onze eigen leden vielen in de prijzen:

GD-D 1e prijs: Harish Nair en Lisanne Mesman

Sponsors

De deelnemers kregen als presentje een potje narcisjes mee (met dank aan Oskam uit Voorhout) en bedankten ons voor de organisatie en de gezelligheid!

Bij deze willen wij ook onze sponsors nog even bedanken: Ruigrok Productie B.V., B2B Plaza, ABH Veiligheidsgroep en Beijk Administratiekantoor. Ook danken wij Jumbo Lisse voor het beschikbaar stellen van appels en mandarijnen.

Foto’s en uitslagen

De foto’s zijn hier te vinden, en de uitslagen en alle winnaars op toernooi.nl.

Op naar volgend jaar! De datum is al bekend: 16 maart 2025 (onder voorbehoud).

Namens de toernooicommissie,

Jeannette Mesman
Peter Bakker
Safikan Goelamhaider