Home » Senioren

Senioren

Speelmoment senioren

Badmintonvereniging Lisse heeft wel het een en ander te bieden aan de senioren (vanaf 18 jaar)! Ons speelmoment voor de senioren is maandagavond van 20.00-22.00 uur.

We spelen door middel van een afhangsysteem. Dit houdt in dat men partijtjes van 30 minuten speelt en na deze 30 minuten wisselt iedereen van baan. Als er minder dan 20 mensen aanwezig zijn, spelen we partijtjes van 20 minuten. Ook kan er op maandagavond gebruik gemaakt worden van het shuttlekanon! En sinds een paar jaar doen wij mee aan de recreantencompetitie wat door een vereniging in de buurt wordt georganiseerd. Ook organiseren wij sinds 2016 het Open Keukenhof Recreantentoernooi.

Het seizoen loopt van eind augustus t/m eind juni. Precieze data zijn te vinden op onze kalender.

Overige activiteiten

Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan onze Bierfest-avond in oktober of ons gezellige Kersttoernooi in december. Het seizoen wordt altijd feestelijk afgesloten met een gezelligheidstoernooi.

En…..enthousiast geworden over badminton? Je mag altijd 3x gratis mee spelen (badmintonrackets hebben wij voor je te leen), daarna beslis je pas of je lid wilt worden.

Welke kosten zijn er aan verbonden?

Contributie seizoen 2024-2025:€225,-
Racket:tussen €35,- en €60,- (Yonex, Victor, Head of Carlton)*
Schoenen:zaalschoenen met profiel tussen €50,- en €80,-
Sportkleding:sportbroek + shirt

*Voor deze prijs heb je een goed beginnersracket. 

Op zoek naar een racket? Stuur een mail naar leden@bvlisse.com en wij kunnen je een advies geven. Vervolgens kunnen we het racket voor je bestellen.


Wil je op een gezellige manier leren badmintonnen, kom dan zeker kennis maken met onze vereniging!!

Voor meer informatie, mail naar leden@bvlisse.com.