Home » Over BV Lisse

Over BV Lisse

Logo BV LisseWie zijn we?

Badmintonvereniging Lisse is opgericht in november 1967, en is een kleinschalige vereniging, waar iedereen zich thuis moet voelen, maar vooral plezier in de sport moet hebben. Wij streven altijd naar betrokkenheid bij onze jeugd- en seniorenleden. Wij spelen in de sporthal van sportcomplex “De Waterkanten”.

Wat doen we?

Het hele jaar door worden er activiteiten georganiseerd voor onze leden.

Voor de jeugd o.a. vriendjes- en vriendinnetjesdag, ouder-kindtoernooi en onderlinge wedstrijden met andere badmintonverenigingen uit de streek. Aan het eind van het seizoen kan er door de jeugd een echt diploma behaald worden in diverse categorieën. Verder speelt de jeugd regio-competitie in het voorjaar. Er wordt dan serieus gestreden om het beste team van de regio te worden. Dit alles onder de bezielende leiding van onze jeugdtrainer(s).

Voor onze senioren worden er ook de nodige activiteiten georganiseerd, denk bijvoorbeeld aan onze “Bierfest-avond” of ons gezellige Kersttoernooi in december. Het seizoen wordt altijd feestelijk afgesloten met een gezelligheidstoernooi. Daarnaast hebben wij als een van de weinige verenigingen (in de regio) een shuttlekanon!

Wat maakt onze vereniging zo leuk?

De ongedwongen sfeer en de gezellige toernooitjes zullen heel veel mensen doen besluiten om eens een kijkje te nemen bij onze vereniging.

Waarom badminton?

Er zijn nogal wat misvattingen over badminton: saaie sport, dat doe je toch alleen op de camping?, “gewoon” een beetje overslaan. Niets is minder waar! Lees hier wat feitjes die jouw mening over badminton wellicht bijstellen.

Waar vind je meer informatie?

Op deze website! Ben je enthousiast geworden? Je mag altijd vrijblijvend 3 keer gratis meetrainen/-spelen. Rackets hebben we te leen.

Vragen?

Neem dan contact met ons op via: leden@bvlisse.com!