Home » Berichten » Diplomadag 2022

Diplomadag 2022

Diplomadag 2022

Dit jaar konden we eindelijk weer de diplomadag organiseren. Normaal gesproken doen we dit altijd tijdens de laatste zaterdagtraining van het seizoen. Sandra was 25 juni helaas niet in de gelegenheid om er dan bij te zijn. Daarom hadden we al op 18 juni de diplomadag.

Deelnemers

In totaal waren er 18 kinderen die voor verschillende deeldiploma’s gingen strijden. Degenen die voor deeldiploma 2 meededen, moesten zelfstandig een warming-up verzorgen. De kinderen die voor deeldiploma 1 gingen volgden hun voorbeeld. Daarna werd de groep in 4 kleinere groepjes verdeeld. Per groepje werden de kinderen beoordeeld volgens de criteria van ieder deeldiploma. Hieronder een overzicht voor welk diploma iedereen opging.

Iedereen die klaar was met zijn/haar oefeningen voor de diploma’s, kon partijtjes gaan spelen.

Deeldiploma(‘s) per persoon

DeelnemerDeeldiploma
Ailei2 + 3
Annalisa1 + 2
Antonie1 + 2
Binck1 + 2
Dain1
Erik1 + 2
Fares1
Féline1
Guido1 + 2
Jasper V.1
Jelle1
Jesse1 + 2
Joep1
Leen1
Lisanne1 + 2
Luuk1 + 2
Rafal1
Thijs1 + 2 + 3

Dé uitreiking

Als laatste daad, heeft Sandra de diploma’s uitgereikt. Iedereen is geslaagd en ging met diploma en een aardigheidje naar huis!

Afscheid Sandra en bedankjes

Zoals iedereen van tevoren wist, gaat David het trainersstokje van Sandra overnemen. Het was tijdens de diplomadag dan ook de laatste keer dat Sandra aanwezig was. Dit konden we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Namens de vereniging kreeg ze wat lekkers van Rituals. Ook is er tijdens de trainingen dat Sandra er niet was, een kaart rond gegaan bij de jeugdleden, waar ze wat leuks voor haar op konden zetten.

Daarnaast hebben Sandra, David, Suzanne en Lisanne nog een bedankje gekregen voor de Sportinstuif (Sandra en David) en de assistentie tijdens de jeugdtrainingen (Suzanne en Lisanne).

Kortom een GESLAAGDE dag!

De foto’s van de diplomadag staan inmiddels online.

Maandag 20, zaterdag 25 en maandag 27 juni zijn de laatste trainingen van dit seizoen. Daarna hebben we zomerstop. Er is wel gelegenheid tot zomerbadminton op maandagavond. Tegen een kleine vergoeding kan je komen badmintonnen.

Het nieuwe seizoen (2022-2023) start begin september. Wanneer precies, laten we via de groepsapp weten.