Home » Berichten » Even voorstellen…

Even voorstellen…

Badmintonvereniging Lisse contracteert TOP trainer voor haar jeugd!

Met ingang van het nieuwe seizoen is Jordy Hilbink, de nummer 4 van Nederland en als nummer 175 genoteerd op de Wereld Badminton Ranglijst, de nieuwe jeugdtrainer bij Badmintonvereniging Lisse.

Hilbink gaat hiermee zijn carrière als profbadmintonner bij de badmintonschool van Dicky Palyama combineren. Hij zal zowel de gevorderde jeugd op de maandagavond als de jeugd op de zaterdagmorgen training gaan geven.

De faciliteiten die BV Lisse hem kan bieden: een nieuwe sporthal “De Waterkanten”, nieuw topklasse trainingsmateriaal, waaronder twee shuttlekanonnen, die je normaal alleen bij de Bond of bij topclubs zult vinden, maakten dat hij graag de uitdaging aan wil gaan.

De vereniging hoopt hiermee de huidige jeugdspelers optimaal te kunnen begeleiden, maar ook de mogelijkheid te scheppen voor de jeugd die graag wil leren badmintonnen dit van een top trainer te leren. Jeugd die met ingang van het nieuwe seizoen deze uitdaging wil proberen kan contact opnemen met de ledenadministratie BV Lisse via leden@bvlisse.com.