Geslaagde jubileumdag!

Ballonnen 50 jaar!Na maandenlang plannen en voorbereiden was het zaterdag 11 november dan eindelijk zo ver: onze jubileumdag!

Het begon zaterdagochtend vroeg. Rond 9.30 uur konden we beginnen met het opbouwen van de netten en het feestelijk aankleden van de zaal. Naast de organisatie van de jeugdactiviteiten waren er ook een aantal enthousiaste leden/(ouders van) jeugdleden die mee wilden helpen met het aankleden van de zaal. De vlaggen van de sponsors, ballonnen en slingers met 50 er op hingen, de banken stonden langs de kanten, de wedstrijdtafel stond klaar, wedstrijdbriefjes lagen klaar, een tafel met appels, bananen, mandarijnen, kruidnoten (met dank aan de Jumbo) en snoepjes stond klaar. Het kon wat ons betreft beginnen!

Invitatie-toernooi
Groepsfoto BV LisseOm 11.00 uur begon het invitatie-toernooi, maar rond 10.30 uur begonnen de eerste jeugdleden binnen te druppelen. Wij hadden hen namelijk gevraagd wat eerder te komen, omdat wij nog een verrassing hadden voor onze jeugdleden. Met dank aan onze sponsors SERCOM Regeltechniek B.V. en BrilJan’t konden wij ieder (jeugd)lid een jubileumshirt aanbieden! Op ieder shirt staat op de achterkant ons logo, op de linkerborst een 50 in een lauwerkrans en op de mouwen staan SERCOM en BrilJan’t. Nadat iedereen een shirt had gekregen (en aangetrokken), moest er natuurlijk nog een foto gemaakt worden.

Een kwartier voor tijd begonnen ook langzaam de deelnemers van andere verenigingen binnen te komen. Vooraf waren door onze trainster de wedstrijdjes al ingedeeld. Er waren verschillende leeftijdscategorieën, dus iedereen speelde tegen kinderen van zijn/haar eigen leeftijd en niveau. De kinderen speelden de eerste ronde singles in poules. Tijdens de tweede ronde werd de groep in drieën verdeeld en speelden de kinderen dubbels door middel van het trekken van kaarten. Wat ons betreft was het een erg geslaagd toernooi, en daar dachten de deelnemers net zo over. De kinderen waren erg enthousiast! Aan het eind van het toernooi werden nog een aantal prijzen uitgereikt. Iedere deelnemer kreeg een deelnamemedaille en de drie spelers met het meeste aantal punten kregen nog een pot met snoep.

Lunch en bingo
BingoprijzenWe hadden twee uur uitgetrokken voor het invitatie-toernooi, maar dit liep wat uit, waardoor we rond 13.30 uur (pas) konden gaan lunchen. De lunch bestond uit een broodje knakworst met limonade (verzorgd door Sportfondsen) en/of krentenbollen en melkbroodjes (van de Jumbo). Tijdens de lunch hebben de deelnemers van het invitatie-toernooi mee gedaan aan onze bingo. We hadden in totaal 17 prijzen uit te delen. Aan het eind van de bingo stopte iedereen zijn bingokaarten met naam in een grote doos en daar werd vervolgens nog een winnaar van de “hoofdprijs” uit getrokken: een bioscoop-pakket!

Certificaat en erepenning
Certificaat BETA BadmintonCertificaat/Erepenning Nederlandse Badminton BondNa de bingo was het tijd voor de volgende activiteit: een clinic van BETA Badminton (ook zij hadden een jubileum te vieren, ze bestaan namelijk al 20 jaar!). Ook de bingo liep iets uit dus rond 15.15/15.30 uur konden de gebroeders Tjin-Asjoe beginnen. Maar niet voordat Dennis en Arless ons een certificaat ter ere van ons 50 jarig bestaan hadden gegeven, en Clemens Wortel, de demissionair voorzitter van de Nederlandse Badmintonbond, ons een erepenning en certificaat voor 50 jaar badmintonpromotie had uitgereikt. Iets om trots op te zijn!

Clinic BETA Badminton Entertainment
Clinic BETA BadmintonTerug naar de orde van de dag.. Aan het begin van de clinic werd uitgelegd wat de bedoeling was en dat mensen die extra hun best deden, misschien wel een prijs konden winnen. En zoals iedere training begint men natuurlijk met een warming-up, dat was tijdens de clinic niet anders. Na de warming-up konden de deelnemers beginnen aan de eerste oefeningen. Dennis legde de oefeningen uit met behulp van een aantal enthousiaste kinderen. Na de uitleg mocht de rest ook aan de bak. Na een aantal oefeningen te hebben uitgevoerd en als afsluiting een cooling-down, mochten de deelnemers gaan zitten en werden de “prijzen” uitgedeeld. Er werden een paar mensen uitgekozen op basis van hun inzet, maar uiteindelijk kregen alle deelnemers een cadeautje.

Groepsfoto clinic BETA BadmintonNog even met z’n allen op de foto en door naar het volgende onderdeel van de clinic: een demonstratie van Dennis en Arless. Zij gingen wel even laten zien “hoe het echt moet”. Ook hierbij werden de deelnemers betrokken (en misschien een beetje belachelijk gemaakt 😁). De clinic was, net als voorgaande jaren, weer een groot succes!

Rond 17.00 uur kwam er een eind aan de clinic en was het tijd om op te ruimen. Gelukkig waren er nog genoeg mensen in de zaal die een handje wilden helpen en binnen een half uur was de zaal weer leeg, en was het net of er niets gebeurd was..

Feestavond
A'Little LateTussen de bedrijven door kon men nog even bijkomen van deze dag om vervolgens ’s avonds te verschijnen op de feestavond. Het feestcomité was rond 20.00 uur aanwezig bij Eetcafé Lef en om 20.30 uur stonden de eerste mensen al voor de deur. Tijdens deze avond was er gezorgd voor hapjes (en drankjes) en de live muziek werd verzorgd door de band A’Little Late (gelukkig waren ze op tijd). We hadden gehoopt op een grotere opkomst, maar desalniettemin was het een geslaagde avond! 💃🕺

We hopen dat iedereen die aanwezig was tijdens deze dag, het naar zijn/haar zin heeft gehad!

Meer foto’s zien van deze geslaagde dag? Dat kan op onze fotopagina.

Deel deze pagina:

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.