Jubileumuitje jeugd

Jubileumuitje

Op onze jubileumdag hadden we een heel programma gepland voor onze jeugd. Waaronder ook nog een verrassingsuitje. Dit jubileumuitje werd naast het toernooi, lunch en clinic toch wel erg veel werd voor op één dag, daarom hadden we besloten om dit uitje op een andere dag te doen.

Bowlen

Vrijdag 16 februari werd dit “ingehaald”. Wat gingen we doen? Gezellig met z’n allen eten en bowlen bij De Oude Tol in Sassenheim. Om 18.00 uur verzamelden we bij De Oude Tol. In totaal waren we met 20 jeugdleden, een grote groep dus! Toen iedereen aan tafel zat, kon de bestelling worden opgenomen. Iedereen kreeg een bord patat met een snack en een drankje. Rond 18.45 uur was iedereen uitgegeten en konden de bowlingschoenen worden aangetrokken. Om 19.00 uur rolden de eerste ballen.

We hadden 3 banen gehuurd en op iedere baan stonden 6 of 7 kinderen. Voor de jongste jeugd hadden we een baan met bumpers. Al had dit bij de oudere jeugd soms ook wel van pas kunnen komen. 😉 Om 20.00 uur werd helaas omgeroepen dat onze speeltijd er op zat. Degene met de meeste punten op baan 7: was Tessa (97 punten), op baan 8: Jaclyn (99 punten) en op baan 9 Coen (63 punten).

Wat ons (de organisatie) betreft, was het een erg geslaagde avond. De jeugd in actie zien? Bekijk hier de actiefoto’s. Ook de uitslagen zijn op de fotopagina te vinden.

We hopen dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft gehad!

Deel deze pagina:

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.