Home » Berichten » Ouder-kindtoernooi 2022

Ouder-kindtoernooi 2022

Ouder-kindtoernooi 2022

Het was alweer een tijdje geleden dat we een ouder-kindtoernooi hebben kunnen organiseren. Dit keer was het ook wat lastiger om een datum te vinden. De jeugd- en opstapcompetitie is namelijk nog in volle gang. In Paasweekend was de enige optie. Hierdoor kon helaas ook niet iedereen meedoen (weekendjes weg, e.d.). Ondanks dat, waren er toch 12 enthousiaste jeugdleden die samen met hun vader/moeder/oudere broer mee wilden doen aan het ouder-kindtoernooi.

Warming-up en de eerste wedstrijdjes

Rond 9.45 uur begonnen de eerste deelnemers binnen te druppelen. Om 10.00 uur zorgde Sandra voor een korte warming-up voor zowel de ouders als kinderen. Rond 10.20 uur konden we beginnen met de eerste wedstrijden. Er waren twee poules met in elke poule 6 duo’s. Iedereen speelde dus 5 wedstrijdjes. De partijen duurden ongeveer een kwartier. Na dit kwartier kwam iedereen van de baan af. Vervolgens mocht iedereen (per duo) een piramide omdraaien, hier stond een getal op (1 t/m 6). Dit getal werd op de scorekaart gezet. Het maakte dus niet uit of je je wedstrijdjes won of niet, je mocht hoe dan ook een piramide omdraaien.

King of the Court en prijswinnaars

Na twee wedstrijdjes was een korte pauze met limonade en paaskoekjes. Hierna werden nog 3 wedstrijdjes gespeeld. Uiteindelijk zijn er 5 wedstrijden gespeeld, en dus 5 piramides omgedraaid. Na deze potjes was er nog tijd voor King of the Court. Ondertussen werden de punten bij elkaar opgeteld en hadden we 2 prijswinnaars. Het duo met de meeste punten (Guido + broer Twan) en het duo met de minste punten (Jasper + vader Robert) gingen met een stroopwafelkaartspel naar huis. Het aantal punten per duo staan hieronder.

Alle deelnemers kregen nog een zakje paaseieren mee, en toen zat het ouder-kindtoernooi er alweer op. We hopen dat iedereen een leuke ochtend heeft gehad. Wij vonden het in ieder geval een geslaagd toernooitje! 🙂

De foto’s zijn hier te bekijken.

DuoAantal punten
Guido + Twan (broer)25
Jesse + Arjan23
Annalisa + Sjoukje 22
Dain + Marco20
Binck + Marco20
Jasper V. + Irma19
Joep + Niels17
Leen + Eva16
Fares + Nezrin16
Ailei + Melanie15
Jasper W. + Robert12