Home » Berichten » Seizoensafsluiting 2020-2021

Seizoensafsluiting 2020-2021

Seizoensafsluiting 2020-2021

Zaterdag 26 juni was de laatste (zaterdag)training van het seizoen. Gelukkig konden we dit seizoen wat feestelijker afsluiten van vorig seizoen. Dit hebben we gedaan door middel van een gezelligheidstoernooitje. Hierbij ging het uiteraard niet om de punten. Al waren er wel wat prijzen te winnen. 😉

Opzet toernooi

In totaal deden er 17 enthousiaste jeugdleden mee. Na een korte gezamenlijke warming-up werd de groep in tweeën gedeeld: de maandagjeugd was groep 1 en de zaterdagjeugd groep 2. Iedereen uit groep 1 trok een kaart en iedereen uit groep 2 trok een kaart. Degene die hetzelfde getal en kleur hadden, speelden met elkaar. Zij speelden tegen twee met hetzelfde getal van de andere kleur.

In totaal hebben we 3 rondes waar de groepen apart van elkaar speelden en 3 rondes gespeeld waar de groepen door elkaar waren gegooid. Er werden wedstrijdjes van ongeveer 10 minuten gespeeld.

Punten dobbelen

Had iemand een ronde gewonnen? Dan mocht er per koppel twee dobbelstenen gegooid worden. Van de twee dobbelstenen moesten ze kiezen welk getal ze op hun scorekaart schreven (uiteraard het hoogste getal). Had iemand een ronde verloren? Dan mocht er per koppel één dobbelsteen gegooid worden. Het gegooide getal werd op de scorekaart geschreven.

Na 6 rondes gespeeld te hebben, leverde iedereen zijn/haar scorekaart in en werden de punten opgeteld.

Prijswinnaars

Degene met de meeste punten won een prijs en degene met de minste punten. De eerste prijs was voor Jesse (32 punten) en Jenthe en Ties eindigden als laatst met 19 punten. Jenthe ging er na het raden van het getal onder de tien met de prijs vandoor. Verder hadden we voor iedereen nog een aardigheidje (een vormpje om zelf ijsjes te maken).

Hopelijk heeft iedereen het naar z’n zin gehad. Wij vonden het in ieder geval een geslaagde ochtend! Klik op de afbeelding “Foto’s” voor meer foto’s.

Hieronder nog de uitslagen van het toernooitje:

NaamPunten
Jesse32
Tessa30
Liamm30
Annalisa29
Unique28
Thijs27
Levi27
Erik26
Sem24
Stijn22
Jasper22
Miloh21
Guido21
Max21
Luuk20
Jenthe19
Ties19