Home » Berichten » Buitenbadminton in tijden van corona

Buitenbadminton in tijden van corona

Buitenbadminton

Op zaterdag 16 en maandag 18 mei zijn we met de buitentrainingen voor de jeugd begonnen. We konden achter op het veld onze training doen. Maar door de harde wind, kon er eigenlijk weinig met een shuttle gedaan worden. Ondanks dat hebben we wel andere leuke oefeningen kunnen doen. De eerste buitenbadminton was dan ook een succes.

Ook de senioren konden maandag 18 mei komen spelen. Hier kwamen helaas niet zo veel leden op af, maar de 6 die er waren, waren zeer enthousiast. Met de senioren konden we onze netten vooraan het veld plaatsen, hier hadden we geen last meer van wind. Iedereen kon dus zonder moeite overslaan.

We hebben AirBadminton shuttles, die speciaal ontwikkeld zijn voor buitengebruik. Daarnaast hebben we nog twee netten aangeschaft, die we kunnen gebruiken voor het overslaan.

De speelmomenten zijn als volgt: zaterdag (training) van 10.00 tot 11.30 uur, maandag (training) van 19.00 tot 20.00 uur en maandag (vrij spelen) van 20.15 tot 21.00 uur. Verzamelen doen we op het plein bij De Waterkanten.

Wil je komen (lid of geen lid), meld je aan via leden@bvlisse.com en lees het protocol goed door! Het is belangrijk dat iedereen zich aan de regels houdt.

Meer informatie omtrent onze corona-maatregelen, zijn hier te vinden.

Hieronder een impressie van het buitenbadminton:

Warming-up
Voetenwerk
De senioren in actie
Jeu de boules