#SteunJeClub

#SteunJeClub

De coronacrisis raakt iedereen, en dus ook de badmintonverenigingen in Nederland. Om clubs in deze moeilijke periode een extra steuntje in de rug te geven starten Badminton Nederland, Badmintonplanet en Yonex de actie #SteunJeClub.

Hoe werkt het?

Via deze pagina kunnen jullie een speciaal #SteunJeClub badmintonshirt bestellen. Bij het afrekenen kun je aangeven welke club je wilt steunen. De volledige opbrengst gaat rechtstreeks naar de club die de koper selecteert. De club krijgt het opgehaalde bedrag aan het einde van de actie in één keer gestort.

Welk deel gaat naar de club?

Het shirt kost €24,95. De kostprijs voor het shirt is €11,35. Dit betekent dat er maar liefst €13,60 direct naar de door koper gekozen club gaat! Badminton Nederland, Badmintonplanet en Yonex verkrijgen geen inkomsten uit de actie.

Win een clinic met Mark Caljouw

Het steunen van onze vereniging is natuurlijk al iets moois op zichzelf! Iedereen die een shirt koopt, maakt ook nog eens kans op een clinic van topbadmintonner Mark Caljouw! Om kans te maken maakt de deelnemer een foto van zichzelf in het #SteunJeClub shirt en plaatst deze op Facebook en/of Instagram onder vermelding van de hashtags #SteunJeClub #BadmintonNederland #Badmintonplanet #MarkCaljouw & #YonexBadminton.

Aan het einde van de actie kiezen ze één winnaar.

Bron: Badmintonplanet.nl

#SteunJeClub
Deel deze pagina:

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.