Home » Berichten » Grote Clubactie 2022

Grote Clubactie 2022

Grote Clubactie 2022

Vanaf zaterdag 24 september start de landelijke verkoop van de Grote Clubactie loten. Ook wij doen weer mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Zoals elk jaar zetten we ons in voor jeugdactiviteiten. Het geld wat we ophalen met de lotenverkoop kunnen we gebruiken voor bijvoorbeeld leuke toernooitjes. Eén lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen

Jeugdleden kunnen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een persoonlijke online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit werkt, is te zien onderstaand instructiefilmpje.

Extra inkomsten hard nodig

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Onze persoonlijke verkooppagina

Het is mogelijk om via de jeugdleden een lot te kopen, maar ook via onze persoonlijke verkooplink. Wanneer je deze link opent, kom je direct op onze pagina terecht. Vul het aantal loten en jouw gegevens in, that’s it. Makkelijker kan bijna niet.

Superloten

Het is ook mogelijk om (als bedrijf zijnde) een Superlot van €150,- te kopen: hiermee maak je 50x meer kans op leuke prijzen én steun je onze vereniging.