Home » Berichten » Even voorstellen.. David Fliers

Even voorstellen.. David Fliers

Even voorstellen.. David Fliers

Sinds eind vorig seizoen hebben we een nieuwe (jeugd)trainer! Op deze pagina stelt hij zichzelf voor:

Mijn naam is David Fliers en mijn motto is “Be as you are!

Badmintonnen op de camping of in de sporthal, lekker meppen tegen een pluimpje of de shuttle precies willen plaatsen, overspelen of punten scoren. De één wil wedstrijdjes spelen en de ander wil gezellig samen zijn. Die twee wil ik combineren ook al is dat een uitdaging. Met je eigen doel voor ogen sporten, levert het grootste plezier op, daar geloof ik in.

Wat neem ik mee?

In mijn bagage neem ik Badminton World Federation (BWF) Coach level 1 mee, uitgegeven door Badminton Nederland. Daarmee ben ik opgeleid tot trainer voor jeugd en senioren bij badmintonverenigingen tot de derde divisie. Naast deze sportspecifieke opleiding ben ik een Athletic Skills Model (ASM) instructeur: “Eerst een atleet, dan een specialist”. De belangrijkste kenmerken zijn veelzijdig bewegen en aanpassen aan de situatie.

Wat doe ik nog meer als trainer?

Op vrijdagavond ben ik assistent-trainer bij de badmintonschool Learn to Fly, Den Haag. Walking Basketbal training geef ik bij BS Leiden, oldstars. Daarnaast geef ik af en toe geef clinics voor stichting 3×3 Unites, 3×3 basketbal vooral voor de jeugd.

Waar werk ik?

Als wijkwerker bij Welzijnskwartier Katwijk Rijn help ik mee zodat iedereen mee kan doen. Om een idee te geven; draag ik bij aan een project met Naturalis voor kinderen; Trefpunt LiveScience, en help ik met het opzetten van Walking Basketbal Grasshoppers Katwijk voor ouderen en help ik in een Huis van de Buurt voor jong en oud.

Mijn doel als trainer is om zo veel mogelijk mensen met plezier aan het bewegen te krijgen en te houden, door een training op maat te geven. Wil je een keer kennismaken, geef je dan op!

Groetjes,

David