Home » Berichten » Ouder-kindtoernooi 2022-2023

Ouder-kindtoernooi 2022-2023

Ouder-kindtoernooi 2022-2023

Op zaterdag 29 oktober was het weer tijd voor het jaarlijkse ouder-kindtoernooi. Dit keer deden er 16 enthousiaste jeugdleden met een ouder mee. Dat betekende 8 banen vol!

Warming-up en de eerste wedstrijdjes

Rond 9.45 uur begonnen de eerste deelnemers binnen te druppelen. Om 10.00 uur werd iedereen welkom geheten. Vervolgens zorgden de maandagjeugd voor een korte warming-up voor zowel de ouders als kinderen. Nog even snel een groepsfoto, nu iedereen nog fris en fruitig was. 😉 Daarna konden we beginnen met de eerste wedstrijden. Er waren twee poules. Beide poules hadden acht duo’s. In totaal speelde ieder duo zes wedstrijdjes van ongeveer 10 minuten. Na ieder rondje kwam iedereen van de baan af. Tijdens dit ouder-kindtoernooi ging het echt om de gezelligheid en hoefde je dus ook niet je punten op te schrijven of te dobbelen o.i.d..

Tweede ronde en molenspel

Na drie gespeelde potjes was er een korte pauze van ongeveer een kwartier. Iedereen kreeg wat te drinken en wat lekkers. Na deze korte onderbreking, speelde iedereen nog drie potjes. Als afsluiting van het ouder-kindtoernooi hebben we nog kort het molenspel gedaan.

Prijsuitreiking

Ondanks dat het om de gezelligheid ging, was er toch wat te winnen. Ieder kind mocht een lootje trekken met daar op of: “Helaas, geen prijs 🙁 “, of “Gewonnen! 🙂 “. Daan, Lize en Binck gingen met de prijzen naar huis.

We hopen dat iedereen een leuke ochtend heeft gehad. Wij vonden het in ieder geval een geslaagd toernooitje! 🙂

De foto’s zijn hier te bekijken.