Coronavirus (COVID-19)

Update 12-06-2020

Vanwege de huidige situatie rondom het coronavirus, hebben we besloten dat we geen zomerbadminton gaan aanbieden dit jaar. In 2021 staat het weer op de kalender en zijn jullie van harte welkom!

Update 11-06-2020

De diplomadag die gepland staat voor 27 juni, gaat helaas niet door. Maar het zou wel leuk zijn om het seizoen met alle jeugd (dus ook de maandagavond) af te sluiten.

Update 23-05-2020

Op zaterdag 16 en maandag 18 mei zijn we met de buitentrainingen voor de jeugd begonnen. We konden achter op het veld onze training doen. Maar door de harde wind, kon er eigenlijk weinig met een shuttle gedaan worden. Ondanks dat hebben we wel andere leuke oefeningen kunnen doen. De eerste buitenbadminton was dan ook een succes.

Ook de senioren konden maandag 18 mei komen spelen. Hier kwamen helaas niet zo veel leden op af, maar de 6 die er waren, waren zeer enthousiast. Met de senioren konden we onze netten vooraan het veld plaatsen, hier hadden we geen last meer van wind. Iedereen kon dus zonder moeite overslaan.

Bekijk hier een kleine impressie van de trainingen en speelavond.

Buitentraining jeugd

Update 10-05-2020

Binnen sporten is voorlopig nog niet toegestaan. Zoals het er nu naar uit ziet, mogen we pas vanaf 1 september weer binnen badmintonnen. Maar vanaf maandag 11 mei mag iedereen, ongeacht de leeftijd, buiten sporten, mits er natuurlijk genoeg afstand wordt bewaard. De buitensportlocatie is op het grasveld naast “De Waterkanten”.

Vanaf zaterdag 16 (10.00-11.30 uur, t/m 12 jaar) en maandag 18 mei (19.00-20.00 uur, vanaf 13 jaar) gaan we weer beginnen met jeugdtrainingen. Van de jeugd verwachten we eigenlijk dat iedereen elke training aanwezig is, maar kan je een keer niet komen, meld je dan af. 

Ook de senioren kunnen komen spelen. Dit kan vanaf maandag 18 mei. Er kan met de jeugd mee getraind worden van 19.00-20.00 uur of er kan gespeeld worden van 20.15-21.00 uur. Meld je van tevoren even aan en kom niet eerder dan de aangegeven tijden!

Het is belangrijk dat iedereen het protocol doorleest voordat hij/zij gaat deelnemen aan onze activiteiten.

Het protocol waar iedereen zich aan moet houden, is hier te vinden. Jullie worden nadrukkelijk verzocht het protocol te volgen, want er kan gecontroleerd worden of we ons aan de regels houden. Eventuele boetes zijn voor eigen rekening.

Ben je geen lid, maar wil je wel graag komen sporten? Stuur dan een mail naar leden@bvlisse.com (of jeugd@bvlisse.com voor iedereen onder 18) voor meer informatie en/of je aan te melden.

Via de bond hebben we een aantal zogenaamde Air Shuttles in bruikleen gekregen, zodat we ook buiten een shuttletje kunnen slaan. Deze shuttle is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik. Ook zijn we de mogelijkheden voor de aanschaf van buitennetten aan het bekijken.

De buitenactiviteiten gaan natuurlijk alleen door als het weer het toe laat.

Update 21-04-2020

De maatregelen zijn iets versoepeld qua sporten, voornamelijk met betrekking tot buitensporten. Dus helaas geen badminton/(binnen)training t/m 20 mei.

Update 10-04-2020

Helaas kunnen we de 4de editie van het Open Keukenhof Recreantentoernooi niet op een andere datum inhalen. Het toernooi staat volgend jaar weer op de kalender, namelijk 21 maart 2021. Dus save the date!

Update 02-04-2020

Badminton Nederland heeft besloten om de huidige competities en toernooi van dit seizoen niet meer uit te spelen. Klik hier voor meer informatie.

Update 31-03-2020

De beperkende maatregelen zijn verlengd t/m minimaal 28 april. Tot die tijd dus geen trainingen en speelavonden.

Update 15-03-2020

Zojuist (17.30 uur) heeft de overheid besloten dat alle scholen, horeca en sportclubs hun deuren moeten sluiten. Dit in ieder geval t/m 6 april. Dat betekent dat wij tot die datum ook onze deuren moeten sluiten. Er zullen dus geen speelavonden meer zijn voor de senioren, en de jeugdtrainingen gaan ook niet door. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, dan zal deze pagina weer geüpdatet worden.

Update 13-03-2020

Donderdagmiddag (12-03-2020) heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen om de verspreiding van het Coronavirus te beperken. NOC*NSF heeft geadviseerd om alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen- en trainingswedstrijden af te gelasten. Dit betekent dat alle evenementen en toernooien die gepland staan tot en met 31 maart worden afgelast.

In regio Zuid-West betreft dit tot en met 31 maart:

  • De voorjaarscompetitie (jeugd, opstap, senioren);
  • De bekercompetitie in Zeeland;
  • RJK (was al geannuleerd) en open toernooien in Zuid-Holland en Zeeland;
  • De informatiebijeenkomst over de nieuwe jeugdcompetitie op 18 maart.

Voor Badmintonvereniging Lisse betekent dat dus dat in ieder geval de wedstrijden van 21, 28 en 29 maart niet doorgaan. Het is nog niet duidelijk of deze wedstrijden op een later moment worden ingehaald.

Ook het Open Recreanten Keukenhoftoernooi van 22 maart gaat niet door. Dit wordt mogelijk verplaatst naar een datum later dit seizoen (uiterlijk 1 juni).

Speelavonden voor de senioren en de zaterdag- en maandagtraining voor de jeugd gaan vooralsnog gewoon door, tenzij Sportfondsen besluit de sporthal te sluiten.

Meer informatie vind je op de website van het RIVM, de Rijksoverheid, het NOC*NSF en via www.badminton.nl.

Als er meer nieuws is omtrent de maatregelen tegen het Coronavirus, zullen wij jullie daar ook van op de hoogte brengen.

Deel deze pagina:

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.